|
Strona główna
| Najnowsze wątki
| Kto jest teraz na stronie?
| Zarejestruj się!
| Szukaj
| Pomoc
| ![]() |
![]() |
Forum » Pokaż wszystkie fora » Forum: Dział akcesoriów foto » Wątek: Jakie ramki do zdjęć? |
Status Wątku: Normalny Liczba postów w tym wątku: 7 |
[Dodaj do Ulubionych] [Obserwuj ten wątek] [Rozpocznij nowy wątek] |
Autor |
|
witowy
Gadulski ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Od : 2007-05-25 Postów: 429 Status: Offline |
Chciałbym kupić ramki do zdjęć w granicach 40X60cm i mam mały dylemat. Ramki plastikowe np. takie są około 30% tańsze od aluminiowych np. takich . Zastanawiam się nad stabilnością i trwałością ramek plastikowych. Może ktoś miał z nimi doczynienia. Czy oszczędzać i kupić plastikowe, czy też warto wydać więcej i kupić aluminiowe? ---------------------------------------- Lubi fotografowa? |
||
|
127179
Gadulski ![]() ![]() ![]() Od : 2007-11-18 Postów: 895 Status: Offline |
Jak długo wiszą, to się odkształcają... W łuk... ![]() ---------------------------------------- "... nie taNczE..!" |
||
|
witowy
Gadulski ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Od : 2007-05-25 Postów: 429 Status: Offline |
Tego się obawiam. Mam na fotoboardzie (czy jak to się tam pisze, może prof. Bralczyk pomoże)zdjęcie meandrów Omulwi, wygięło się w łuk i dzięki temu wygięciu większa ekspresja bije ![]() ---------------------------------------- Lubi fotografowa? |
||
|
petrus
Gadulski |
http://www.jysk.pl/210/223/229/3915106/a/catalog ---------------------------------------- ZAPRASZAM http://petrus.fotogalerie.pl/ |
||
|
witowy
Dzięki Petrus, trochę za małe są, akurat potrzebne mi większe. ---------------------------------------- Lubi fotografowa? |
||
|
kashmir852
Poczatkujacy
|
Ja też miałam podobny dylemat. Kiedyś zaryzykowałam i zamówiłam na allegro z tworzywa ramkę w atrakcyjnej cenie. Na zdjęciu wyglądała przyzwoicie. Natomiast na żywo już nie ![]() |
||
|
Kozi222
Poczatkujacy
|
A może ktoś polecić jakieś fajne ramki na ściane ? Zależy mi na czymś malo oczywistym - intrygujące kształty lub nietypowe kolory. Będę bardzo wdzięczna za sugestie i propozycje |
||
|
[Pokaż wątek w wersji do druku] [Rozpocznij nowy wątek] |