|
Strona główna
| Najnowsze wątki
| Kto jest teraz na stronie?
| Zarejestruj się!
| Szukaj
| Pomoc
| ![]() |
![]() |
Forum » Pokaż wszystkie fora » Forum: Style własne - CSS - pytania i odpowiedzi » Wątek: style nie dzialaja i wogole nic nie dziala |
Status Wątku: Normalny Liczba postów w tym wątku: 22 |
[Dodaj do Ulubionych] [Obserwuj ten wątek] [Rozpocznij nowy wątek] |
Autor |
|
![]() Poczatkujacy ![]() ![]() Przyłączył się : 2010-03-12 Postów: 3 Status: Offline |
no wlasnie - jak w temacie - znam sie co nieco na kaskadowych arkuszach styli ale gdy zmieniam parametry w swoich stylach i probuje je zapisac to stronka mowi ze zapisala wraca do edycji a tam po staremu. mial ktos tak? m.a.s.a.k.r.a. |
||
|
![]() Pelne uzaleznienie..;-) ![]() ![]() Przyłączył się : 2007-08-27 Postów: 1587 Status: Offline |
![]() ---------------------------------------- Nie zda??am si? spoci? |
|||
|
![]() Gadulski ![]() ![]() ![]() Przyłączył się : 2005-09-14 Postów: 867 Status: Offline |
"dlaczemu" że coś tu nie działa tak jak powinno nie "dziwini" mnie ![]() ---------------------------------------- o mnie |
|||
|
127179
Gadulski ![]() ![]() ![]() Od : 2007-11-18 Postów: 895 Status: Offline |
Na kaskadowych arkuszach stylów to ja się z kolei nie znam... A powinno działać..? Bo pamiętam, że kiedyś to trzeba było własny wzór zatwierdzić u admina i nawet jakieś punkty za to były... Potem zatwierdzanie zostało wstrzymane (czasowo..?), a potem to już nie wiem, jako że zawsze korzystałam z "gotowców"... Gotowce, o ile wiem, "zaskakują"... ![]() ---------------------------------------- "... nie taNczE..!" |
||
|
Anonim (konto usunięte)
|
Mnie z kolei nie działają liczniki, ładniej się to nazywa znacznikami specjalnymi.. Admini mam nadzieję, że to czasowe errory :) |
|||
|
![]() Cos juz tam naskrobal... ![]() ![]() Przyłączył się : 2004-03-29 Postów: 31 Status: Offline |
Chciałem zmienić avatar...Avatar nie chciał... |
||
|
![]() Cos juz tam naskrobal... ![]() ![]() Przyłączył się : 2004-03-29 Postów: 31 Status: Offline |
jednak mu się odmieniło ;) Sorki! |
||
|
Anonim (konto usunięte)
|
hm.. ja tez chciałbym zmienić avatara na "brak Avatara"... no ale jednak nie działa... |
||
|
działa, ale z poślizgiem;) |
||
|
Anonim (konto usunięte)
|
a ile powinien trwać poślizg? bo ten ciąngie sie już 12 godzin ![]() |
|||
|
Anonim (konto usunięte)
|
czy KTOŚ byłby łaskaw odpowiedzieć jak zmienić avatarek.... bo sie jakoś dziwnie nie chce załadować... czy może moje pytanie jest zbyt trudne? |
||
|
próbowałem kilkakrotnie zmienić avatar, dopiero kiedy się poddałem nagle okazało się, że oto jest...Potem zniknął...Ale teraz jest na stałe:) |
||
|
qfox
Pelne uzaleznienie..;-) ![]() ![]() Od : 2004-11-23 Postów: 1651 Status: Offline |
spojrzymy i postaramy się jak najszybciej rozwiązać dany problem Avatar się zmienia ale faktycznie coś jest z komunikatami - wicio wykorzystalem twój avatar dla przykładu ---------------------------------------- pianka folia,karma dla psa ---------------------------------------- [Edytuj 1 razy , Ostatnio edytowany przez qfox at 2010-04-21 23:50:45] |
||
|
Anonim (konto usunięte)
|
spoko, ale ja nadal twierdze że przy kliknięciu w "załaduj" po zaimportowaniu pliku rzecz jasna, to moje oko tylko znika na moment i znów się pojawia.... a okno gdzie był plik się czyści a chce tam zapakować plik niecałe 6 kilo i 149x149 (tak żeby ramka nie penkła) |
|||
|
qfox
Pelne uzaleznienie..;-) ![]() ![]() Od : 2004-11-23 Postów: 1651 Status: Offline |
puść mi ten obrazek ---------------------------------------- pianka folia,karma dla psa |
|||||
|
![]() Cos juz tam naskrobal... ![]() ![]() Przyłączył się : 2009-10-28 Postów: 27 Status: Offline |
Przechodzę na starą wersję, w galerii zakładam podgalerie. Przypisuję ten sam styl co był poprzednio a tu nioc się dzieje |
||
|
qfox
w nowym panelu nie ma z tym obrazkiem żadnego problemu r.k ---------------------------------------- pianka folia,karma dla psa |
|||
|
Anonim (konto usunięte)
|
poszło na kontakt |
||
|
Anonim (konto usunięte)
|
dzięki, mnie się nie udało |
||
|
modraszek
Poczatkujacy ![]() ![]() ![]() Od : 2007-04-20 Postów: 3 Status: Offline |
Od lat miałam ustawiony styl galerii, a dzisiaj wszystko wzięło w łeb i mam wszędzie białe tło !!!! Co się dzieje? |
||
|
qfox
przenosiny na nowy serwer - mogą być pewne problemy ---------------------------------------- pianka folia,karma dla psa |
|||
|
modraszek
Poczatkujacy ![]() ![]() ![]() Od : 2007-04-20 Postów: 3 Status: Offline |
Dzięki za wiadomość. Już działa. Pozdrawiam! ![]() |
|||||
|
[Pokaż wątek w wersji do druku] [Rozpocznij nowy wątek] |