|
Strona główna
| Najnowsze wątki
| Kto jest teraz na stronie?
| Zarejestruj się!
| Szukaj
| Pomoc
| ![]() |
![]() |
Forum » Pokaż wszystkie fora » Forum: Informacje ogólne » Wątek: Kto skąd ? |
Status Wątku: Normalny Liczba postów w tym wątku: 167
|
[Dodaj do Ulubionych] [Obserwuj ten wątek] [Rozpocznij nowy wątek] |
Autor |
|
Ulcia666
Poczatkujacy ![]() ![]() ![]() ![]() Od : 2010-02-01 Postów: 23 Status: Offline |
Fak… blisko do Łodzi ![]() ![]() Przynajmniej wiem kto skąd ![]() |
||
|
zetka
Poczatkujacy ![]() ![]() Od : 2006-12-25 Postów: 19 Status: Offline |
"zetka"-Lwówek Wlkp.,Nowy Tomyśl,Grodzisk... ---------------------------------------- [Edytuj 1 razy , Ostatnio edytowany przez zetka at 2011-04-25 16:09:07] |
|||
|
![]() Bywalec ![]() ![]() Przyłączył się : 2009-05-18 Postów: 218 Status: Offline |
127179 - Anka - warszawianka adgam - Jelenia Góra agapie – Tczew alisja - Gdynia aragon1981 - Skawina koło Krakowa aszym - Tczew bemo - Olsztyn woj. warmińsko – mazurskie bettina63 - Szczecin darimarc - lodzermensh (z miasta Łodzi, z centralnej Polski pochodzi) dormik - Kraków dudeusz - Przemyśl elawie - okolice Wąbrzeźna (woj. kujawsko-pomorskie) elwood - Łódź ergo5218 - Toruń fotorobart - Kraków fuzjaczips - Dabrowa Gornicza obecnia Feiburg gargala00 - Rzeszów gibi - Słubice gregorio1972 – Nowy Sącz iras2019 - Chełmek, okolice Oświęcimia jablam - pochodzę z Olsztyna (warm maz) obecnie Kraków - od 13tego lipca - Chorzów jacekbrozek - Radom januszh – Borneo, Zachodnio-Pomorskie jaszym - Tczew Kajar - Gdańsk kedart - żyję w Lubinie - Dolny Śląsk ale jestem z Jasła - Podkarpacie ktokolwiek - Ustrzyki Dolne Luesquet - Zgorzelec dolnośląskie mandajo - mieszkam w Olsztynie (woj. warmińsko-mazurskie) marcel - Lublin MarcinB - Szczecin lecz mieszkam w Cork (Irl) marcindobrzanski - Kluczbork woj. opolskie marek25sz – Szczecin martadabrowska - Racibórz, śląskie mn73 - Szczecin mukka - z Göteborga mundi - obecnie Nowy Jork nessuno - Kraków OKKopras - Kramsk k/Konina, k/Lichenia a obecnie UK Olhe - Warszawa passer - z miasta jest, z miasta Bydgoszcz jest pechs4 - okolice Jawora woj. dolnośląskie pedrozo1 - Łódź piasek76 – przemyśl privilege - tymczasowo Biała Podlaska lub jak ktoś woli wrota Azji ... ptysiek - Nowa Wrona, woj. mazowieckie, kierunek Gdańsk Rafale – Tarnowskie Góry richi - Węgierska Górka koło Żywca-tego Żywca romanoano - Szczecin rona - Wrocław Rosol16 - Przemyśl sikoreczka25 - Warszawa skipper - Będzin – Zagłębie solpant - Francisco Tomaszk - VELAWES tomaszpolak - Gniezno trik - Tomaszów Maz. tsn - Warszawa tuselin - Konstantynów / b. blisko Łodzi ukar – Jawor obecnie Londyn Ulcia666 - jest z miasta Turek vitorapa - Katowice wadek - Tczew wadek wicio - Warszawa witowy - okolice drogi na Ostrołękę, Kurpie Zielone wtsz - Kędzierzyn-Koźle zawamarek – Radom zetka - Lwówek Wlkp.,Nowy Tomyśl,Grodzisk... ---------------------------------------- Lubie prace. Praca mnie fascynuje. Moge siedziec i patrzec na nia godzinami..... |
||
|
misteg
Poczatkujacy ![]() ![]() Od : 2008-04-07 Postów: 2 Status: Offline |
Ja jestem z Warszawy. Coś nas warszawiaków maluczko, a może boją się przyznać. |
||
|
Anonim (konto usunięte)
|
a witojcie dobrzy ludzie, jażem człek spod Wolsztyna ![]() ![]() ![]() |
||
|
![]() Poczatkujacy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Przyłączył się : 2009-04-16 Postów: 4 Status: Offline |
Szczecin/Cork-Irlandia |
||
|
zeberko
Poczatkujacy
|
Witam jestem tu nowy. Wolne Miasto Gdańs |
||
|
Anonim (konto usunięte)
|
![]() ![]() ![]() |
||
|
Scream
Poczatkujacy ![]() Od : 2011-10-19 Postów: 2 Status: Offline |
Zielona Góra |
||
|
127179
Gadulski ![]() ![]() ![]() Od : 2007-11-18 Postów: 895 Status: Offline |
Pechs4 nam zanikł i nie ma kto pouzupełniać listy..! ![]() ---------------------------------------- "... nie taNczE..!" |
||
|
![]() Bywalec ![]() ![]() Przyłączył się : 2009-05-18 Postów: 218 Status: Offline |
a no troszkę problemów przybyło ale postaram się uzupełnić na dniach ;) ---------------------------------------- Lubie prace. Praca mnie fascynuje. Moge siedziec i patrzec na nia godzinami..... |
||
|
127179 - Anka - warszawianka adgam - Jelenia Góra agapie – Tczew alisja - Gdynia aragon1981 - Skawina koło Krakowa aszym - Tczew bemo - Olsztyn woj. warmińsko – mazurskie bettina63 - Szczecin czlekbezaparatu - spod Wolsztyna darimarc - lodzermensh (z miasta Łodzi, z centralnej Polski pochodzi) dormik - Kraków dudeusz - Przemyśl elawie - okolice Wąbrzeźna (woj. kujawsko-pomorskie) elwood - Łódź ergo5218 - Toruń fotorobart - Kraków fuzjaczips - Dabrowa Gornicza obecnia Feiburg gargala00 - Rzeszów gibi - Słubice gregorio1972 – Nowy Sącz iras2019 - Chełmek, okolice Oświęcimia jablam - pochodzę z Olsztyna (warm maz) obecnie Kraków - od 13tego lipca - Chorzów jacekbrozek - Radom januszh – Borneo, Zachodnio-Pomorskie jaszym - Tczew Kajar - Gdańsk kedart - żyję w Lubinie - Dolny Śląsk ale jestem z Jasła - Podkarpacie ktokolwiek - Ustrzyki Dolne Luesquet - Zgorzelec dolnośląskie mandajo - mieszkam w Olsztynie (woj. warmińsko-mazurskie) marcel - Lublin MarcinB - Szczecin lecz mieszkam w Cork (Irl) MarcinB - Szczecin/Cork-Irlandia marcindobrzanski - Kluczbork woj. opolskie marek25sz – Szczecin martadabrowska - Racibórz, śląskie mister – Warszawa mn73 - Szczecin mukka - z Göteborga mundi - obecnie Nowy Jork nessuno - Kraków OKKopras - Kramsk k/Konina, k/Lichenia a obecnie UK Olhe - Warszawa passer - z miasta jest, z miasta Bydgoszcz jest pechs4 - okolice Jawora woj. dolnośląskie pedrozo1 - Łódź piasek76 – przemyśl privilege - tymczasowo Biała Podlaska lub jak ktoś woli wrota Azji ... ptysiek - Nowa Wrona, woj. mazowieckie, kierunek Gdańsk Rafale – Tarnowskie Góry richi - Węgierska Górka koło Żywca-tego Żywca romanoano - Szczecin rona - Wrocław Rosol16 - Przemyśl Scream – Zielona Góra sikoreczka25 - Warszawa skipper - Będzin – Zagłębie solpant - Francisco Tomaszk - VELAWES tomaszpolak - Gniezno trik - Tomaszów Maz. tsn - Warszawa tuselin - Konstantynów / b. blisko Łodzi ukar – Jawor obecnie Londyn Ulcia666 - jest z miasta Turek vitorapa - Katowice wadek - Tczew wadek wicio - Warszawa witowy - okolice drogi na Ostrołękę, Kurpie Zielone wtsz - Kędzierzyn-Koźle zawamarek – Radom Zeberko – Gdańsk zetka - Lwówek Wlkp.,Nowy Tomyśl,Grodzisk... zaktualizowana;) ---------------------------------------- Lubie prace. Praca mnie fascynuje. Moge siedziec i patrzec na nia godzinami..... |
||
|
nikt się nie dopisuje? ;) ---------------------------------------- Lubie prace. Praca mnie fascynuje. Moge siedziec i patrzec na nia godzinami..... |
||
|
monalena
Poczatkujacy |
Ja za miedzą Darimarca ![]() |
||
|
![]() Gadulski ![]() ![]() Przyłączył się : 2007-01-09 Postów: 434 Status: Offline |
ja z Poznania (to dla tych co mnie w privach strasza namierzaniem) ---------------------------------------- ![]() Jak obrabiasz mi tylek to nie zapomnij mnie w niego pocalowac |
||
|
127179 - Anka - warszawianka adgam - Jelenia Góra agapie – Tczew alisja - Gdynia aragon1981 - Skawina koło Krakowa aszym - Tczew bemo - Olsztyn woj. warmińsko – mazurskie bettina63 - Szczecin czlekbezaparatu - spod Wolsztyna darimarc - lodzermensh (z miasta Łodzi, z centralnej Polski pochodzi) dormik - Kraków dudeusz - Przemyśl elawie - okolice Wąbrzeźna (woj. kujawsko-pomorskie) elwood - Łódź ergo5218 - Toruń fotorobart - Kraków fuzjaczips - Dabrowa Gornicza obecnia Feiburg gargala00 - Rzeszów gibi - Słubice gregorio1972 – Nowy Sącz iras2019 - Chełmek, okolice Oświęcimia jablam - pochodzę z Olsztyna (warm maz) obecnie Kraków - od 13tego lipca - Chorzów jacekbrozek - Radom januszh – Borneo, Zachodnio-Pomorskie jaszym - Tczew Kajar - Gdańsk kedart - żyję w Lubinie - Dolny Śląsk ale jestem z Jasła - Podkarpacie ktokolwiek - Ustrzyki Dolne Luesquet - Zgorzelec dolnośląskie mandajo - mieszkam w Olsztynie (woj. warmińsko-mazurskie) marcel - Lublin MarcinB - Szczecin lecz mieszkam w Cork (Irl) MarcinB - Szczecin/Cork-Irlandia marcindobrzanski - Kluczbork woj. opolskie marek25sz – Szczecin martadabrowska - Racibórz, śląskie mietowy – Poznań mister – Warszawa mn73 - Szczecin monalena – Łódź mukka - z Göteborga mundi - obecnie Nowy Jork nessuno - Kraków OKKopras - Kramsk k/Konina, k/Lichenia a obecnie UK Olhe - Warszawa passer - z miasta jest, z miasta Bydgoszcz jest pechs4 - okolice Jawora woj. dolnośląskie pedrozo1 - Łódź piasek76 – przemyśl privilege - tymczasowo Biała Podlaska lub jak ktoś woli wrota Azji ... ptysiek - Nowa Wrona, woj. mazowieckie, kierunek Gdańsk Rafale – Tarnowskie Góry richi - Węgierska Górka koło Żywca-tego Żywca romanoano - Szczecin rona - Wrocław Rosol16 - Przemyśl Scream – Zielona Góra sikoreczka25 - Warszawa skipper - Będzin – Zagłębie solpant - Francisco Tomaszk - VELAWES tomaszpolak - Gniezno trik - Tomaszów Maz. tsn - Warszawa tuselin - Konstantynów / b. blisko Łodzi ukar – Jawor obecnie Londyn Ulcia666 - jest z miasta Turek vitorapa - Katowice wadek - Tczew wadek wicio - Warszawa witowy - okolice drogi na Ostrołękę, Kurpie Zielone wtsz - Kędzierzyn-Koźle zawamarek – Radom Zeberko – Gdańsk zetka - Lwówek Wlkp.,Nowy Tomyśl,Grodzisk... ---------------------------------------- Lubie prace. Praca mnie fascynuje. Moge siedziec i patrzec na nia godzinami..... |
||
|
Denver77
Poczatkujacy
|
jestem z Wrocławia ---------------------------------------- Fotograf Wroclaw https://www.facebook.com/BIGstudioPL/ |
||
|
|
[Pokaż wątek w wersji do druku] [Rozpocznij nowy wątek] |